OVER MEZELF:

 

Ik ben Liesbeth Brasseur. Sedert jonge leeftijd ben ik dol op honden. Na het middelbaar onderwijs studeerde ik Agro-en biotechnologie (Specialisatie Dierenzorg) aan de Hogeschool van Sint-Niklaas. Dit was voor mij het startschot van een boeiende en leerrijke tijd.

Aanvankelijk ging ik aan de slag als fulltime trainer van hulp-en geleidehonden, bij professionele organisaties in België en Nederland. Ik werkte ook als Pedagogisch medewerker in Antwerpen, waar ik mijn schouders zette onder verschillende projecten rond dieren in de grootstad. Zo gaf ik, in het kader van bijtpreventie, les met mijn hond aan kinderen in kleuterscholen en lager onderwijs.

Ik volg op regelmatige basis cursussen in binnenland en buitenland. Zo ook de BANABA Toegepast Diergedrag aan Odissee in Sint-Niklaas. Honderduit is mijn eigen ‘gedragscentrum’, waar ik mensen met raad en daad bijsta in het samenleven met een hond. Ik geef ook regelmatig workshops rond opvoeding en training van honden.

 

begeleiding van hond en baas:

 

Het samenleven met een hond is fantastisch, maar niet altijd evident. Mens en hond hebben zo hun eigen wensen en noden. Ik zie het als mijn uitdaging van een mooi compromis te vinden tussen die twee. Zo kunnen we hopelijk komen tot een situatie waarin jullie zich beide goed voelen en iedereen dus zichzelf kan zijn.

Succesvol samenleven met een hond vraagt om samenwerking, gezonde grenzen, een goede verstandhouding en wederzijds respect.

Bij gedragstherapie en training van honden doe ik beroep op mijn jarenlange expertise als trainer en gedragstherapeut van honden, wetenschappelijke inzichten en mijn eigen buikgevoel. 

Liesbeth Brasseur          Vekenstraat 19, 9255 Opdorp          liesbeth@honderduit.be          0472/517918          Privacybeleid